Mellieha Bay (All Inclusive / Halvpension)
Mellieha, Malta, Mellieha Bay Resort

Ret din søgning

Antal værelser

Antal værelser
Her har du mulighed for at fordele rejsedeltagerne på det antal værelser du ønsker

Priserne justeres løbende - alle døgnets 24 timer.

Bemærk, at der tillægges 181 kr. pr. person. Dette sikrer, at prisen på din rejse ikke stiger som følge af olieprisstigninger og valutakursændringer.

Mellieha Bay Resort

Hotellet

Sætter rammerne for den perfekte afslapningsferie. Hotellet rummer i alt 2 poolområder. Fra hotellets ene pool er der adgang til hotellets strand, hvor man kan bade i det klare Middelhav. Hotellet er beliggende på den nordlige del af øen ved byen Mellieha. Hotellets gange er beskedne, men dette opvejes hurtigt, når du åbner døren til dit hyggelige hotelværelse, hvor du mødes af en eminent udsigt ud over det azurblå hav. Værelserne er små, men flotte og moderne indrettede med en glasskydedør til badeværelset.

Værelser

Bo med den smukkeste havudsigt over Mellieha bugten. Alle værelser på Mellieha Bay er med havudsigt og kan akkommodere op til 3 voksne, eller 2 voksne og 2 børn. Værelserne er små, men funktionelle og moderne indrettet. Badeværelset har det fornødne og er rummeligt og lyst som resten af værelset. Værelserne har ét europæisk stik, de resterende er engelske, vi vil derfor anbefale at man for en sikkerhedsskyld medbringer en adapter. Her bor du med en privat balkon eller åben terrasse, som skaber rammen om en hyggelig ferie i smukke omgivelser.

OBS.: Værelser med connecting doors, er et helt almindelige dobbeltværelser. Værelserne vil være med en aflåst dør ind til naboværelset, såfremt der ikke bookes 2 af denne værelsestype. For at få glæde af et værelse med connecting door, skal der derfor bookes 2 værelser. Værelser med connecting doors er påtænkt til familier der ønsker lidt bedre plads under opholdet. Såfremt der bestilles 2 dobbeltværelser med connecting doors vil man blive tildelt 2 standardværelser, der er forbundet med en dør imellem, som vil blive låst op. Dette giver betydeligt mere plads og to badeværelser.

Pension

Som gæst på Mellieha Bay er opholdet med halvpension. Men skal ferien byde på ekstra afslapning, er det muligt at opgradere til All Inclusive. Her serveres dagens måltider som udgangspunkt fra buffet, mens hotellets barer selvfølgelig skænker drikkevarer i løbet af dagen. De forskellige barer og restauranter tilbyder All Inclusive på forskellige tidspunkter. Du kan kun forvente, at lokale drikkevarer, er inkluderet. Internationale mærker er ikke en del af konceptet. Hotellet har 2 restauranter: en buffetrestaurant, hvor der dagligt serveres tre hovedmåltider, samt en italiensk restaurant, som har åbent på udvalgte ugedage. Foruden de 2 restauranter tilbyder hotellet på en pool- og lobbybar, hvor det er muligt at forsyne sig med en kold forfriskning eller en snack. Hvis man tilkøber All Inclusive vil det være muligt at få en bid mad fra buffeten eller snackbaren i tidsrummet 09:30-00:45. Drikkelse vil med halvpension forekomme mod gebyr.

*Hotellet kan til enhver tid ændre tidsrummene og hvilke restauranter måltiderne kan indtages i, uden at SunCharter kan stilles til ansvar for dette.

Beliggenhed

Mellieha Bay Resort har en fremragende beliggende tæt på den største gyldne sandstrand på Malta og alligevel kun 3 km væk fra  byen Mellieha. Hotellet ligger trukket tilbage i rolige og naturskønne omgivelser, dog findes der strand, dykning og byliv inden for en overskuelig rækkevide. Du skal bo her hvis du er til rolige omgivelser, en badeferie i pool, eller ved en af de smukke strande, men stadig ønsker gode transportforbindelser til resten af øen. Så uanset om du planlægger at dase dine dage væk på stranden, eller håber at udforske alle kroge og hjørner af, hvad øerne har at tilbyde, er Mellieha et rigtig godt sted for din ferie.
Målgruppe
Alle
Strand
0 m
Lokalt centrum
3500 m
Byggeår
1969
Renoveret
2016
Antal etager
5
Antal værelser
313
Elevator
Ja
Restaurant
Ja
Bar
Ja
WiFi
Ja
Aircondition
Ja
Swimmingpool
Ja
Børnepool
Ja
Poolhåndklæder
Ja
Hårtørrer
Ja

Nogle faciliteter kan forekomme mod gebyr

» Se flere hotel fakta

Når du rejser med SunCharter, bestemmer du selv

Derfor gør vi grundprisen på din rejse så lav som mulig, så du selv kan skræddersy din ferie, så den passer til dine behov. » Se tilkøbsmuligheder

Se billeder

Se video

Hotellet på kort

Lignende hoteller på Malta

Valgt finansiering:

Skift finansieringstype