Troulakis Village (All Inclusive)
Chania Kysten, Kreta, Troulakis Village

Ret din søgning

Antal værelser

Antal værelser
Her har du mulighed for at fordele rejsedeltagerne på det antal værelser du ønsker

Priserne justeres løbende - alle døgnets 24 timer.

Bemærk, at der tillægges 181 kr. pr. person. Dette sikrer, at prisen på din rejse ikke stiger som følge af olieprisstigninger og valutakursændringer.

Troulakis Village

Hotellet

Lettere tilbagetrukket fra den livlige hovedgade i Platanias, finder du Troulakis Village, som er et hotel for gæster i alle aldre. Hotellet er bygget op som en lille landsby, hvor små stier snor sig imellem de lavtliggende bebyggelser. Her finder du blandt andet et hyggeligt poolområde med en pool til både store og små, hotellets restaurant og bar samt fællesområder med plads til afslapning i bløde sofaer med udsigt til den omkringliggende natur og havet på den anden side af hovedvejen. Med både by og strand inden for 300 meter, bor du ikke langt fra alle Chaniakystens goder, samtidig med at du kan trække dig tilbage til dette charmerende familiehotel i frodige omgivelser. Troulakis Village er ejet af en græsk familie, som værner om sine gæster, og som gennem de sidste mange år har været vant til at tage imod gæster hovedsageligt fra Skandinavien. På hotellet finder du også wi-fi, et minimarked og en legeplads til de mindste.

Lejligheder

Til trods for at dit ophold er med All Inclusive, indlogeres du i velindrettede lejligheder med plads til mellem 1 og 6 personer. Nogle lejligheder er etværelses, mens andre er to- eller treværelses, og nogle endda med egen pool. Her er en lejlighed for enhver smag, og med de mange valgmuligheder kan du skræddersy en ferie, som passer til lige netop dine behov. Alle lejligheder har en balkon eller terrasse, eget bad og toilet, et tekøkken, aircondition (tilkøbes mod gebyr fra 50-90€), TV og safetyboks. Det er muligt at vælge en lejlighed med køjeseng. Køjesengens madrasser måler 190 cm. i længden og 70 cm. i bredden.

Pension

Dit ophold på Troulakis Village er med All Inclusive, som serveres fra hotellets restaurant og bar. Her er udvalget varieret med noget til både store og små, og her tilberedes såvel internationale retter som lokale specialiteter. Nedenfor ses en tidsplan over, hvornår der tilbydes All Inclusive i løbet af dagen*. Du kan kun forvente, at lokale drikkevarer er inkluderet. Internationale mærker er ikke en del af konceptet.

Morgenmad  08.00 - 10.00
Formiddagssnack 11.00 -
12.00
Frokost 13.00 - 15.00
Eftermiddagssnack 17.00 - 19.00
Aftensmad 19.00 - 21.30
Drikkevare 10.00 - 22.30

*Hotellet kan til enhver tid ændre tidsrummene, uden at SunCharter kan stilles til ansvar for dette.

Beliggenhed

Med 200 meter til hovedgaden i Platanias og 300 meter til stranden får du næsten ikke en bedre beliggenhed end her på Troulakis. Hotellet ligger tilbagetrukket og indbyder derfor til ro og afslapning, dog med rig mulighed for at opleve både Platanias, Agia Marina og ikke mindst Chania, som ligger blot en kort køretur fra hotellet. 5 minutter fra hotellet finder du endvidere lokale busforbindelser, som blandt andet tager dig ind til Chania, hvor den hyggelige, græske stemning for alvor kan opleves.
Målgruppe
Alle
Strand
300 m
Lokalt centrum
200 m
Byggeår
2007
Renoveret
Ja
Antal etager
3
Antal værelser
74
Elevator *
Ja
Restaurant
Ja
Bar
Ja
WiFi
Ja
Aircondition
Ja
Swimmingpool
Ja
Børnepool
Ja
Poolhåndklæder
Nej
Hårtørrer
Nej

Nogle faciliteter kan forekomme mod gebyr

* I den ene af hotellets bygninger.

» Se flere hotel fakta

Når du rejser med SunCharter, bestemmer du selv

Derfor gør vi grundprisen på din rejse så lav som mulig, så du selv kan skræddersy din ferie, så den passer til dine behov. » Se tilkøbsmuligheder

Se billeder

Se video

Hotellet på kort

Lignende hoteller på Kreta

Valgt finansiering:

Skift finansieringstype